Στράτος

Στράτος

(Εισαγγελεύς)...

Γράμμα

Γράμμα

Θεσσαλονίκη,...

Νέτο

Νέτο

Υπάρχουν...

Πάνκης

Πάνκης

- Μαζί κατεβήκαμε.-...

Ράδιο

Ράδιο

-Πάμε στο Ηράκλειο,...

Ρεύμα

Ρεύμα

«Ο ΠΑΟΚ». Το...

Κασκορσέ

Κασκορσέ

Είμαι οπαδός της...

1100

1100

Ο Γιώργος, ο...

Ένσταση

Ένσταση

H KAE ΠΑΟΚ επέλεξε να...

Γειτονιά

Γειτονιά

Το μυαλό μου έχει...

Επανεκτίμηση

Επανεκτίμηση

Υπάρχουν δύο...

Λάσπη

Λάσπη

Τόσες δεκαετίες...

 • Στράτος

  Στράτος

  Tuesday, 11 May 2021 14:04
 • Γράμμα

  Γράμμα

  Saturday, 08 May 2021 14:09
 • Νέτο

  Νέτο

  Thursday, 06 May 2021 20:13
 • Πάνκης

  Πάνκης

  Monday, 05 April 2021 19:26
 • Ράδιο

  Ράδιο

  Saturday, 13 February 2021 14:20
 • Ρεύμα

  Ρεύμα

  Sunday, 07 February 2021 14:22
 • Κασκορσέ

  Κασκορσέ

  Sunday, 24 January 2021 14:26
 • 1100

  1100

  Sunday, 27 December 2020 14:33
 • Ένσταση

  Ένσταση

  Saturday, 19 December 2020 19:38
 • Γειτονιά

  Γειτονιά

  Wednesday, 06 May 2020 15:16
 • Επανεκτίμηση

  Επανεκτίμηση

  Monday, 24 February 2020 23:06
 • Λάσπη

  Λάσπη

  Friday, 07 February 2020 00:16

jagelidisΕπιτέλους, μίλησε κάποιος επίσημα για τον φετινό ΠΑΟΚ και μας ξεστράβωσε. Και όχι οποιοσδήποτε, μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, πιο επίσημο απ’ αυτό δεν μπορείς να ζητήσεις.

Μία ώρα πραγματικής ενημέρωσης, φως σε όλα τα ζητήματα, τάπωσε όλους τους δημοσιογράφους που πιάστηκαν αδιάβαστοι με ποιον έχουν να κάνουν. Προσωπικά, δε μου έμεινε τίποτα αναπάντητο, με κάλυψε σε κάθε απορία που είχα για το φετινό πλάνο και πλέον νιώθω ικανοποιημένος που η ομάδα μου μοιράστηκε με τον τρόπο αυτό κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας της.

Αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν που ακούστηκε για πρώτη φορά από στέλεχος της ΠΑΕ πως τη φετινή χρονιά θα στηριχτούμε στους νέους. Στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, στους οποίους θα δοθεί χρόνος και προσοχή να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, να μπουν τα θεμέλια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος με τα δικά του παιδιά, να αρπάξουν ευκαιρίες και να αποκτήσουν εμπειρίες και να φτιάξουν τον μεγάλο ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε με τη δική μας μαγιά. Εγώ δεν ήθελα τίποτε άλλο, ήθελα να στηριχτούμε στους νέους, εφόσον με τους γέρους δε γίνεται τίποτα, να μας το πει η ΠΑΕ και από υπομονή άλλο τίποτα. Όποιος επιμένει να γκρινιάζει δικαίωμά του, εγώ για τη φετινή χρονιά δεν πρόκειται να ξαναπώ κουβέντα ποτέ. Τους δίνω μέχρι το Μάιο, να μπολιάσουν την ομάδα με το νέο αίμα, ώστε από του χρόνου να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.

Ιβάν, Ιάκωβε, Ζήση, Άγγελε, από εμένα και όσους μπορώ να επηρεάσω έχετε όλη τη φετινή χρονιά για να εφαρμόσετε το πλάνο σας, να στηριχθείτε στα νέα παιδιά, είμαστε μαζί σας και θα κάνουμε όση υπομονή χρειαστεί. Ας αφήσουμε τους υπεύθυνους στην ησυχία τους, ας θαυμάσουμε τα μικρά Παοκτσάκια με την ασπρόμαυρη φανέλα, τον Πόποβιτς, τον Ιντζίδη, τον Πολύζο, τον Κιόσε, τον Πέλκα, τον Παναγιωτούδη, τον Παπαδόπουλο, τον Μυστακίδη, τον Μελίσσα, ας δούμε τι μπορούνε να κάνουνε με τον Δικέφαλο στο στήθος και από του χρόνου το συζητάμε ξανά.

Μια Εποχή Στο Τσιμέντο

ISOVITIS COVER 400Η ενηλικίωση ενός εφήβου στις τσιμεντένιες κερκίδες της δεκαετίας του ’90, μιας συναρπαστικής οπαδικής περιόδου που άφησε σακατεμένους όσους επέζησαν από τις παγίδες της. Οι εκδρομές, τα συνθήματα, οι πέτρες, τα κλομπ, η πρέζα που μύρισε κάθε φλέβα δεμένη με δίχρωμο κασκόλ.

Ο παράλληλος κόσμος που οι περισσότεροι αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν – μια ωδή στην κοινή ουτοπία των «χούλιγκαν», στα παιδιά που δε μεγάλωσαν, στις ζωές που δε θα αφηγηθεί κανείς πέρα από όσους τις είδαν να σβήνουν, Κυριακή με Κυριακή, στις γαλαρίες των πούλμαν και στα κάγκελα των γηπέδων.

Συνάμα, μια νοσταλγική ματιά, σε πρώτο πρόσωπο, από ένα μέλος της κερκίδας του ΠΑΟΚ, που απλώνει στο χαρτί καθετί σοβαρό ή αστείο, σημαντικό ή ασήμαντο μπορεί να ανασύρει από τη μνήμη του, από την πρώτη του στιγμή στους καπνούς του πετάλου μέχρι την τραγωδία που έκλεισε και σημάδεψε ολόκληρη τη δεκαετία, ορίζοντας και το τέλος της «Old School» γενιάς που έθεσε τους κανόνες της οπαδικής ζωής ουρλιάζοντας, χοροπηδώντας κι αιμορραγώντας στα γήπεδα και στους δρόμους.

FB