Ενισχυτές

Ενισχυτές

Με κάθε αντίπαλο...

Ανάσα

Ανάσα

Πρώτη φορά πήγα στο...

Μαυρίδης

Μαυρίδης

Οι μόνοι που...

Θάνατος

Θάνατος

Όταν είσαι μικρός,...

Θεωρητικά

Θεωρητικά

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ...

Αποχή

Αποχή

Η λέξη που ειπώθηκε...

Ψηλότερα

Ψηλότερα

Η υπόθεση είναι η...

Γκαλοπάρ

Γκαλοπάρ

Τον Οκτώβριο του 2016...

Δευτέρα

Δευτέρα

Γύριζα ξημερώματα...

Επιστροφές

Επιστροφές

Βγάζω τα σπασμένα...

Ένορκοι

Ένορκοι

Ένας φώναξε κάτι από...

Μικρότερος

Μικρότερος

Αναλύσεις,...

 • Ενισχυτές

  Ενισχυτές

  Monday, 23 October 2017 23:18
 • Ανάσα

  Ανάσα

  Saturday, 21 October 2017 22:59
 • Μαυρίδης

  Μαυρίδης

  Saturday, 21 October 2017 12:40
 • Θάνατος

  Θάνατος

  Friday, 20 October 2017 20:07
 • Θεωρητικά

  Θεωρητικά

  Friday, 20 October 2017 17:13
 • Αποχή

  Αποχή

  Friday, 20 October 2017 11:00
 • Ψηλότερα

  Ψηλότερα

  Thursday, 19 October 2017 15:11
 • Γκαλοπάρ

  Γκαλοπάρ

  Tuesday, 17 October 2017 13:57
 • Δευτέρα

  Δευτέρα

  Monday, 16 October 2017 11:33
 • Επιστροφές

  Επιστροφές

  Sunday, 15 October 2017 22:00
 • Ένορκοι

  Ένορκοι

  Wednesday, 11 October 2017 15:45
 • Μικρότερος

  Μικρότερος

  Sunday, 08 October 2017 16:01

KASTORIAΔεν υπάρχει πιο εκδικητικός Παοκτσής από τον ΤΣ. Ο άνθρωπος είναι να τον φοβάσαι, άμα τον είχαμε βασική εντεκάδα δε θα πλησίαζε αντίπαλος επιθετικός ούτε για να μειώσει από 4-0 σε 4-1.

Δεν ανέχεται ούτε αυτό, ξεκινάμε χαλαρά με τον μικρομεσαίο, ρίχνουμε 4 γκολ, βάζει και κανένα πιτσιρίκι να πάρει συμμετοχή, στο 89’ μειώνει ο αντίπαλος και δεν ασχολείται κανένας, εκτός από αυτόν, θα τον έχετε ακούσει, γίνεται το 4-1 και άντε ρε κοιμισμένοι ασταδιάλα χάλασε το καθαρό σκορ δηλαδή τι καταλάβατε τώρα γαμώ το καντήλι μου ρε διώξ’ τους όλους ρε και παραιτήσου κι εσύ και οι προπονητές και η διοίκηση και όλοι οι σύνδεσμοι να αλλάξουν πρόεδρο και τέτοια, τον κοιτάει περίεργα ο κόσμος.

Το αποκορύφωμα του εκδικητικού τύπου δεν είναι άλλο από τους αγώνες Κυπέλλου. Στην ουσία αυτό είναι το Κύπελλο, παίζεις τον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο παίρνεις εκδίκηση –είτε επειδή δεν κέρδισες  τον πρώτο, είτε επειδή κέρδισες αλλά δεν έβαλες όσα ήθελες. Με την Καλλιθέα να τον βλέπατε, έσπαζε ο Σταφυλίδης με το δεξί τα δοκάρια, χάναμε το ένα μετά το άλλο, κάνει την ομορφιά ο Βιβιάν με τον Μαρουκάκη, 2-0 τελικό. Ο ΤΣ δε μιλούσε, ρουφούσε έτσι αργά το φραπέ, τίναζε τελετουργικά τη στάχτη από τα τσιγάρα το ένα πίσω από το άλλο, καρφωμένο το βλέμμα στην τηλεόραση, εμείς είχαμε κάνει μια θέση πιο δίπλα μην εκραγεί και τις φάμε εμείς, συγκρατήθηκε αλλά καιγόταν από μέσα του, θα την πλήρωνε η σερβιτόρα στο τέλος, μήπως έχετε ψιλά, έτοιμος ήταν, ακόμα δεν ξέρει η καημένη από τι γλίτωσε. Βάζει μπρος στο αυτοκίνητο και μετά από 2 ώρες που δεν είχε πει κουβέντα λέει «στη ρεβάνς αν δεν τους ρίξουμε 6 γκολ θα πάω και θα πλακώσω όλη την ομάδα». Στη ρεβάνς, ως γνωστόν, μετά το 6-0 η ομάδα χαλάρωσε, δεν υπήρχε λόγος να βάλουμε περισσότερα.

Έτσι πάει με τον ΤΣ σε όποιο πρώτο ματς έχουμε δει μαζί. Τα μαζεύει, τα μαζεύει και με τη λήξη βγάζει το χρησμό, στον επαναληπτικό θα τους ρίξουμε τόσα, αλλιώς θα γίνει ξέρω ‘γώ αναλόγως τι υπολογίζει για να είναι ικανοποιημένος. Και κάνει τη μαλακία και πάει στο ΠΑΟΚ-Καστοριά, να χαρεί ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Και τρώει την Τούμπα που για πρώτη φορά ο Σ.Φ. Αλάσκας έπαιζε εντός έδρας, τρώει και το πέναλτι του Καπετανόπουλου, 0-1, παγωμένος ο ΤΣ και από το κρύο και από το σκορ. Περιμέναμε το χρησμό. Και λέει ο ΤΣ «εκεί μέσα θα τους βάλουμε πέντε γκολ».

Έρχεται η μέρα που θα τους βάλουμε πέντε γκολ, ετοιμαζόμαστε από το πρωί για το ταξίδι, μας λέει και ένας δικός μας που δούλευε τότε στην Καστοριά «μάγκες, τέλεια μέρα για μπάλα, έχει παγώσει η λίμνη, πολύ ρομαντικά, ελάτε νωρίς να θαυμάσουμε τα τοπία». Ξεκινήσαμε νωρίς, πιο πολύ για να βρούμε την ιστορική καφετέρια Παντεμπόι, που είχε ακούσει από έναν Καστοριανό ο φίλος μας ο Β να λέει στο τηλέφωνο «είμαι έξω από το Παντεμπόι και τρώω ένα Στάρκιν μήλο και σε περιμένω». Αληθινή ιστορία αυτό. Όλα έτοιμα, κασκόλ, φανέλες και τα λοιπά, πολύ κρύο, όμως, λέει ο ΤΣ πάμε όπως είμαστε Καστοριά αλλά στο γυρισμό να πάμε από Καστανιά να φάμε σουβλάκια, που το είχαμε και απωθημένο.

Σ’ εκείνο το ιστορικό από πολλές απόψεις ματς ακούσαμε για πρώτη φορά από μεγάλο παλικάρι της εξέδρας μας τη φράση «ρε θα σε φάω τα λαιμά», απευθυνόμενος προς φανατικό οπαδό της Καστοριάς στα δύο μέτρα που τους χώριζε μόνο ένα κάγκελο. Τη γλίτωσε ο φανατικός οπαδός της Καστοριάς, ήταν γερό το σίδερο τελικά. Αλλά ο χρησμός του ΤΣ δε βγήκε αληθινός, ποια πέντε γκολ, ένα και με το στανιό και με τη μύτη βάλαμε, άντε γεια το Κυπελλάκι, μας βγήκαν ξινά και τα σουβλάκια που στην επιστροφή χιόνιζε και όλα παγωμένα μέσα στη νύχτα και είχαμε κι έναν νταλικιέρη μπροστά μας στις στροφές που τον βρίζαμε κωλόγαυρε και τέτοια, Ρουμάνος ήταν ο άνθρωπος τελικά, δύσκολη μέρα.

Αλλά ο πηγαιμός ήταν όλη η απόλαυση. Βάζει μπρος από Καλαμαριά, αρχίζει και γκρινιάζει επί μία ώρα, άντε πάμε ρε να τους ρίξουμε πέντε γκολ, που ήρθανε μέσα στην Τούμπα και μας πουλήσανε μαγκιά και μας πήρανε το διπλό, πάγωσαν τα κόκκαλά μου ρε για να βλέπω να μας βάζει γκολ ο Καπετανόπουλος ρε, τι πράματα είναι αυτά, 5-0 από το ημίχρονο πρέπει, να μάθουν αυτοί ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και να σέβονται, έλεγε, έλεγε, κάποια στιγμή φτάσαμε στα Μάλγαρα, πλήρωσε τα διόδια και πάλι έβριζε, άκουγε και η ταμίας τα ακατάληπτα, συνεχίσαμε, πάλι έλεγε, εγώ τι να πω, δεν είχα πάει στο πρώτο ματς και δεν είχα φορτώσει έτσι, δε μιλούσα, έβλεπα τα τοπία, ωραία η διαδρομή για Καστοριά, δεν ήξερα πως περνάς κι από Κατερίνη, έλεγε ο ΤΣ, σιχτίριζε, απειλούσε, κάποια στιγμή του λέω ρε μαλάκα, δε γυρνάμε προς τα πίσω γιατί από ‘δώ που πας σε λίγο θα φτάσουμε Λάρισα;

Κάποιοι

Κάποιοι

Κάποιοι Παοκτσήδες δεν έχουν χρήματα για να πάνε στο γήπεδο. 10 Ευρώ τους περισσεύουν όλα κι όλα, τα ...

Read more
Ισοβίτες

Ισοβίτες

Πανηγύριζαν οι Ισπανοί, εγώ έκλαιγα πάνω στα σύρματα στην 4, δίπλα στον Μάριο που κοίταζε στο πουθεν ...

Read more
Δγετισία

Δγετισία

Από σήμερα, η ιστοσελίδα μας θα φιλοξενεί τον διάσημο καθηγητή διαιτησίας κύριο Περικλή Βασιλάκη Καΐ ...

Read more
Πόλεμoς

Πόλεμoς

Κανένας πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει και κανένας πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει κόντρα σε οποιονδήποτε ...

Read more
Φως

Φως

Εγώ δεν είχα τέτοια &del ...

Read more
Κολλήματα

Κολλήματα

Είμαι ο τελευταίος που δικαιούμαι να κρίνω κολλήματα, εμπάθεια και μίσος για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Ε ...

Read more
Ανοσοποιητικό

Ανοσοποιητικό

Να κάνουμε μια περίληψη προηγουμένων. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1975. Μετακόμισα με τη γυναίκα που με ...

Read more
Τσάμπα

Τσάμπα

Ορίστε, ίσα κι όμοια Μήτρογλου και Σαλπιγγίδης για πρώτος σκόρερ. Ο ένας κοστίζει 15.000.000 ευρώ κα ...

Read more
Εντεκάδες

Εντεκάδες

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρί&omicron ...

Read more
0026

0026

Η φράση «απόλαυση να &t ...

Read more
Ανάσα

Ανάσα

Πρώτη φορά πήγα στο Πα&la ...

Read more
Μπασκετάκι

Μπασκετάκι

Ποτέ δε μάλωσα με κάποιον που βρίζει τον Κοντό, αν και τελευταία το πράμα έχει παρασοβαρέψει. Χαλιέ ...

Read more

Θανασάκης

logo