Θάνατος

Θάνατος

Όταν είσαι μικρός,...

Θεωρητικά

Θεωρητικά

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ...

Αποχή

Αποχή

Η λέξη που ειπώθηκε...

Ψηλότερα

Ψηλότερα

Η υπόθεση είναι η...

Γκαλοπάρ

Γκαλοπάρ

Τον Οκτώβριο του 2016...

Δευτέρα

Δευτέρα

Γύριζα ξημερώματα...

Επιστροφές

Επιστροφές

Βγάζω τα σπασμένα...

Ένορκοι

Ένορκοι

Ένας φώναξε κάτι από...

Μικρότερος

Μικρότερος

Αναλύσεις,...

Φως

Φως

Εγώ δεν είχα τέτοια...

Βράχια

Βράχια

1 Οκτωβρίου 1992 - 1...

Χημεία

Χημεία

Το μεγαλύτερο πανί...

 • Θάνατος

  Θάνατος

  Friday, 20 October 2017 20:07
 • Θεωρητικά

  Θεωρητικά

  Friday, 20 October 2017 17:13
 • Αποχή

  Αποχή

  Friday, 20 October 2017 11:00
 • Ψηλότερα

  Ψηλότερα

  Thursday, 19 October 2017 15:11
 • Γκαλοπάρ

  Γκαλοπάρ

  Tuesday, 17 October 2017 13:57
 • Δευτέρα

  Δευτέρα

  Monday, 16 October 2017 11:33
 • Επιστροφές

  Επιστροφές

  Sunday, 15 October 2017 22:00
 • Ένορκοι

  Ένορκοι

  Wednesday, 11 October 2017 15:45
 • Μικρότερος

  Μικρότερος

  Sunday, 08 October 2017 16:01
 • Φως

  Φως

  Thursday, 05 October 2017 15:03
 • Βράχια

  Βράχια

  Sunday, 01 October 2017 13:44
 • Χημεία

  Χημεία

  Friday, 29 September 2017 15:13

paokalex3Να σημειώσω εξαρχής, για να μην το ξεχάσω στο τέλος και μπερδέψω κανέναν, πως ο αγώνας βόλεϊ ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι τη Δευτέρα 23/02/2015 στις 19:00.

Ντε φάκτο αυτό, δε χωράει αμφισβήτηση. Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Παλατάκι. Πάμε παρακάτω τώρα. Λοιπόν, δύο καμένοι Παοκτσήδες συζητάνε χθες το μεσημέρι στον καφέ. Ούτε ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ, τίποτα, καθαρά μυαλά, πάνω από τους φραπέδες. Ο διάλογος χύμα –δεν έχει σημασία ποιος λέει τι.

Τι ώρα είναι το μπάσκετ την Κυριακή; Στις 5. Ωραία. Θα πάμε; Θα πάμε. Τι ώρα; Ε, κατά τις 4, να κάνουμε και ατμόσφαιρα. Ωραία. Το βόλεϊ; Δεν ξέρω, κάτσε να δω (μπαίνει ο ένας στο ίντερνετ από το κινητό στη σελίδα της Volley League). Ρε εδώ γράφει πως παίζουμε Κυριακή στις 5 (όντως, αυτό γράφει, ακόμα και τώρα, Σάββατο 21/02 στις 18:35 γράφει πως το ματς είναι Κυριακή στις 17:00). Ε, θα παίζουμε στη Μίκρα. Α, ναι, σωστά. Μαλακία τους, όμως. Ναι. Ποιος θα πάει; Κανείς. Ε, μπορεί να πάνε όσοι δε βρήκαν εισιτήρια για το μπάσκετ. Σωστό κι αυτό. Μπα, θα πάνε να το δουν στις καφετέριες. Ναι, μάλλον.

Χεσμένο το έχουν το βόλεϊ, το έβαλαν ίδια ώρα με το μπάσκετ. Και στη Μίκρα. Α, κάτσε, δε γράφει Μίκρα, γράφει PAOK Sports Arena. Τι λες ρε. Ναι, ρε, έτσι γράφει, δες. Πωωω, τι λες τώρα. Και πώς θα γίνει, ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο; Ρε λες το μπάσκετ να είναι άλλη ώρα; Ναι, κάτσε να το ξαναδώ. Αλλά και να είναι, πάμε νωρίς για το βόλεϊ, το βλέπουμε, μετά μένουμε και για το μπάσκετ, καλή φάση. Και πώς θα γίνει, ρε, θα μας βγάλουν να μας ξαναβάλουν; Ε, όπως γίνεται στο Village, τελειώνει η ταινία, από τη μία βγαίνουν, από την άλλη μπαίνουν. Μπα, μαλακία. Ναι, όντως. Ίσως μας τσεκάρουν αν έχουμε εισιτήρια και θα μας αφήσουν εκεί. Πόσοι να είμαστε. Ρε θα πάνε τίποτα μουλωχτοί με το εισιτήριο του βόλεϊ πέντε ευρώ και θα κρυφτούνε και θα μείνουνε για το μπάσκετ, δέκα χιλιάδες θα έχει μέσα.

Α, κάτσε, εδώ γράφει πως και το μπάσκετ είναι Κυριακή στις 5. Ε, πώς θα γίνει; Έλα ντε. Ρε μαλάκα, ρε μαλάκαααα, ρε τώρα το σκέφτηκα. Τι ρε; Ρε στο Παλατάκι έχει βοηθητικό γήπεδο κάτω. Κανονικό. Ναι, ρε, έχεις δίκιο, το έχω δει. Εκεί θα παίξουνε. Σωστός, ρε. Άρα, στο κανονικό παίζει το μπάσκετ και στο βοηθητικό το βόλεϊ. Ε, ναι, αλλιώς δε στέκει. Αλλά το βοηθητικό δεν έχει κερκίδες. Ναι, αλλά πόσο κόσμο να έχει το βόλεϊ, δε χρειάζεται κερκίδες. Όχι, ρε, πάει κόσμος, έχει εκατό-διακόσια άτομα. Ε, δε χωράνε να στέκονται όρθιοι στον τοίχο; Θέλουνε και κερκίδες; Ε, θα χωράνε.

Α, τι σκέφτηκα τώρα. Άμα κάνουμε καμιά χοντράδα στο μπάσκετ και το εκκενώσουν, να πάμε όπως είμαστε όλοι στο βόλεϊ, να στηρίξουμε την ομάδα. Πόσοι, ρε, να κατεβούμε στο βοηθητικό οκτώ χιλιάδες κόσμος; Ε, δε θα έρθουνε όλοι, ας πάμε δυο-τρεις χιλιάδες. Όχι, ρε, άμα το εκκενώσουν το μπάσκετ να τους στείλουμε κάτω, να παίξουν ούτως ή άλλως χωρίς θεατές και λέμε στο βόλεϊ να ανεβεί. Τόσος κόσμος θα είμαστε, ας στηρίξουμε το βόλεϊ τουλάχιστον, ΠΑΟΚ είναι κι αυτοί. Σωστός. Να σε πω και το άλλο; Το μπάσκετ θα τελειώσει σε μιάμιση ώρα, άμα το βόλεϊ είναι ντέρμπι θα παίζεται ακόμα, οπότε αποκλείουμε τον Παναθηναϊκό και κατεβαίνουμε για τα τελευταία λεπτά του βόλεϊ. Ναι, ρε, ωραίος, αυτό θα κάνουμε.

Κάτσε να ρωτήσω τον Χάρη που ασχολείται με το βόλεϊ, αυτός θα ξέρει (στέλνει μήνυμα στον Χάρη). Ωραία θα περάσουμε την Κυριακή, μπασκετάκι, βόλεϊ, στο ίδιο γήπεδο, ρε πώς δεν το είχαν σκεφτεί τόσο καιρό. Α, κάτσε, απάντησε ο Χάρης. Τι σου λέει; Λέει πως είναι λάθος του σάιτ και πως το βόλεϊ είναι τη Δευτέρα. Α, Δευτέρα. Ναι. Ε, ναι, δε στέκει αλλιώς, ρε ποιο βοηθητικό, ούτε κερκίδες δεν έχει. Ναι, ρε, πώς θα παίξουν εκεί κάτω, ούτε ο πάγκος δε χωράει. Ναι, ρε, αυτό λέμε τόση ώρα. Ναι.

Μπαλάφας

Μπαλάφας

Το ασπρόμαυρο ταξίδ&i ...

Read more
Αμηχανία

Αμηχανία

Είκοσι πέντε χρόνια στην Τούμπα δεν έχω ξαναζήσει τέτοια αμηχανία σε ανταλλαγή συνθημάτων. Για πρώτη ...

Read more
Ονομαστικό

Ονομαστικό

Όλοι πιστεύουν πως τους τρώει η γκαντεμιά. Στέκονται σε μια ουρά, προχωράει η άλλη. Πηγαίνουν για μπ ...

Read more
Συνθέτες (2)

Συνθέτες (2)

Οι συνθέτες των συνθημάτων μαςΜέρος 2ο ...

Read more
Ταλιμπάν

Ταλιμπάν

Οι αστυνομικοί είναι φίλοι μας. Εγώ ελληνική αστυνομία άι λάικ, μεγάλα γούστα, τι να πρωτοθυμηθεί κα ...

Read more
Χανιμπάλας

Χανιμπάλας

Δε θυμάμαι να έχω ξεν& ...

Read more
Πεινάλας

Πεινάλας

Τι θα πει «Παοκτσάκι από κούνια» (20 μηνών): Κρατάς το μπουκάλι με το γάλα στο χέρι. ...

Read more
Απολίτιστος

Απολίτιστος

«Αν ήμουν ο Μαραντόν&alpha ...

Read more
Ξενάγηση

Ξενάγηση

Ξενάγηση στον Άγγλο οπαδό της Κρίσταλ Πάλας, στο ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα, δύο ώρες πριν το παιχνίδι. ...

Read more
42

42

06/12/1987, Σέρρες, ΠΑΟΚ-Ολ&upsil ...

Read more
Ελλάδα

Ελλάδα

Αυτά είναι τα σημεία &t ...

Read more
Κολλήματα

Κολλήματα

Είμαι ο τελευταίος που δικαιούμαι να κρίνω κολλήματα, εμπάθεια και μίσος για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Ε ...

Read more

Θανασάκης

logo