Δεν

Δεν

Το Σάββατο, όπως...

Επέτειος

Επέτειος

Το «Μια Εποχή Στο...

Μπάτσων

Μπάτσων

Ποτέ δεν είσαι...

Μαργαρίτης

Μαργαρίτης

Στις 17 Δεκεμβρίου...

Ασταδιάλα

Ασταδιάλα

Ναι, ρε Παοκάρα, ναι,...

Cobalt

Cobalt

Αυτός είναι ο Φώτης....

Zωές

Zωές

Τους παρατηρούσα...

Σχέδιο

Σχέδιο

Ο μπαμπάς μόλις είχε...

Απορία

Απορία

Πλησίαζε το...

Άουτ

Άουτ

Η «Τούμπα-Κόλαση»...

Ζάχαρο

Ζάχαρο

Το κυλικείο της 4...

Ranking

Ranking

Από την έναρξη του...

 • Δεν

  Δεν

  Tuesday, 06 November 2018 14:41
 • Επέτειος

  Επέτειος

  Friday, 02 November 2018 15:39
 • Μπάτσων

  Μπάτσων

  Thursday, 01 November 2018 22:47
 • Μαργαρίτης

  Μαργαρίτης

  Tuesday, 30 October 2018 23:33
 • Ασταδιάλα

  Ασταδιάλα

  Thursday, 25 October 2018 23:58
 • Cobalt

  Cobalt

  Friday, 19 October 2018 22:56
 • Zωές

  Zωές

  Friday, 19 October 2018 01:22
 • Σχέδιο

  Σχέδιο

  Wednesday, 10 October 2018 18:36
 • Απορία

  Απορία

  Thursday, 27 September 2018 08:48
 • Άουτ

  Άουτ

  Sunday, 23 September 2018 11:26
 • Ζάχαρο

  Ζάχαρο

  Sunday, 23 September 2018 01:11
 • Ranking

  Ranking

  Wednesday, 15 August 2018 18:54

sammmarasΏρες ώρες είμαστε υπερβολικοί, εμείς οι Παοκτσήδες. Μέχρι και στην αναβολή της αγωνιστικής είδαμε πολιτικοαθλητικό δάκτυλο, λες και οι κυβερνώντες άλλη δουλειά δεν έχουν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Έχει τόσα στο κεφάλι του ο Σαμαράς, την Τρόικα, τη Μέρκελ, τον Τσίπρα, την οικονομία, την πρωθυπουργία-αποχαιρέτα την καρέκλα που χάνεις, έχει και τον Ζαγοράκη που από τη μέρα που έγινε ευρωβουλευτής από το πρωί ως το βράδυ τον πρήζει για τα χρέη του ΠΑΟΚ, Αντώνη, εγώ είμαι πάλι, τι θα γίνει με τα χρέη, αγωνιώ, πρέπει να βρούμε μια λύση, με ψήφισαν οι Παοκτσήδες κι εγώ δεν μπορώ να τους πουλήσω, ο μοναδικός προορισμός μου σ’ αυτήν τη ζωή είναι να ρυθμίσω τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Άλλοι κατηγορούν τον Ανδριανό, τη γαλάζια μαριονέτα με το πολύ-πολύ σκοτεινό παρελθόν, από κολλητός της μαϊμούς του Έβερτ μέχρι διδάκτορας Πανεπιστημίου με απολυτήριο Λυκείου, λες και ο καψερός μπορεί να αποφασίσει για κάτι. Λες και η Πολιτική σήμερα αφήνει περιθώριο στους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς να χάνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για την μπάλα. Σε πολλά έχουμε δίκιο, αλλά ας μην το χάνουμε με υπερβολές.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιλέχθηκε από την πλειοψηφία των Ελλήνων να υπηρετήσει από την υψηλότερη βαθμίδα της Δημοκρατίας τον ελληνικό λαό, δηλαδή όλους τους Έλληνες. Δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις, κοτζάμ πρωθυπουργός, ανάμεσα σε ομάδες και οπαδούς και αντί να συσκέπτεται με τους συνεργάτες του για το καλό της χώρας να τρέχει στα ποδόσφαιρα. Όποιος κατηγορεί τον Αντώνη τον Σαμαρά και την κυβέρνηση για ανάμειξη στην καθυστέρηση διεξαγωγής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αφορμή τον θάνατο του οπαδού στο Ηράκλειο, πρώτα να μου φέρει ντοκουμέντα πως ο πρωθυπουργός έχει κάποιο προσωπικό ενδιαφέρον για να διατάξει κάτι τέτοιο και μετά να λέει ό,τι θέλει, αλλιώς είναι συκοφάντης.

Μια Εποχή Στο Τσιμέντο

ISOVITIS COVER 400Η ενηλικίωση ενός εφήβου στις τσιμεντένιες κερκίδες της δεκαετίας του ’90, μιας συναρπαστικής οπαδικής περιόδου που άφησε σακατεμένους όσους επέζησαν από τις παγίδες της. Οι εκδρομές, τα συνθήματα, οι πέτρες, τα κλομπ, η πρέζα που μύρισε κάθε φλέβα δεμένη με δίχρωμο κασκόλ.

Ο παράλληλος κόσμος που οι περισσότεροι αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν – μια ωδή στην κοινή ουτοπία των «χούλιγκαν», στα παιδιά που δε μεγάλωσαν, στις ζωές που δε θα αφηγηθεί κανείς πέρα από όσους τις είδαν να σβήνουν, Κυριακή με Κυριακή, στις γαλαρίες των πούλμαν και στα κάγκελα των γηπέδων.

Συνάμα, μια νοσταλγική ματιά, σε πρώτο πρόσωπο, από ένα μέλος της κερκίδας του ΠΑΟΚ, που απλώνει στο χαρτί καθετί σοβαρό ή αστείο, σημαντικό ή ασήμαντο μπορεί να ανασύρει από τη μνήμη του, από την πρώτη του στιγμή στους καπνούς του πετάλου μέχρι την τραγωδία που έκλεισε και σημάδεψε ολόκληρη τη δεκαετία, ορίζοντας και το τέλος της «Old School» γενιάς που έθεσε τους κανόνες της οπαδικής ζωής ουρλιάζοντας, χοροπηδώντας κι αιμορραγώντας στα γήπεδα και στους δρόμους.

FB