Αντικοινωνικός

Αντικοινωνικός

Νιώθεις αυτό που...

Αλέξανδρε

Αλέξανδρε

Αγαπητέ Αλέξανδρε,...

Θάτσερ

Θάτσερ

Το «Μοντέρνο...

Non-Fiction

Non-Fiction

Μας κατέστρεψε το...

Ακρωτηριασμένος

Ακρωτηριασμένος

Βγαίνω από μία...

Ολιγαρκής

Ολιγαρκής

Ο κ. Γεώργιος...

Πυροτεχνουργός

Πυροτεχνουργός

Ο ταμίας ζήτησε...

Διαπλοκή

Διαπλοκή

Η ανάλυση των...

Ρεύμα

Ρεύμα

Όλος ο σύγχρονος...

Προσκυνητές

Προσκυνητές

Έχω μερικούς...

Τότε

Τότε

«Ποιο ποδόσφαιρο...

Σκόρπια

Σκόρπια

Στα...

 • Αντικοινωνικός

  Αντικοινωνικός

  Tuesday, 17 April 2018 13:40
 • Αλέξανδρε

  Αλέξανδρε

  Monday, 16 April 2018 02:23
 • Θάτσερ

  Θάτσερ

  Wednesday, 11 April 2018 15:50
 • Non-Fiction

  Non-Fiction

  Monday, 09 April 2018 01:30
 • Ακρωτηριασμένος

  Ακρωτηριασμένος

  Thursday, 29 March 2018 23:32
 • Ολιγαρκής

  Ολιγαρκής

  Sunday, 25 March 2018 19:39
 • Πυροτεχνουργός

  Πυροτεχνουργός

  Thursday, 22 March 2018 13:10
 • Διαπλοκή

  Διαπλοκή

  Wednesday, 21 March 2018 11:42
 • Ρεύμα

  Ρεύμα

  Tuesday, 20 March 2018 23:32
 • Προσκυνητές

  Προσκυνητές

  Monday, 19 March 2018 19:59
 • Τότε

  Τότε

  Monday, 12 March 2018 22:21
 • Σκόρπια

  Σκόρπια

  Monday, 12 March 2018 00:26

elladaroumaniaΔελτίο Τύπου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συναισθανόμενη την ευθύνη της απέναντι στον θεματοφύλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ΕΠΟ,

προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό αλλά και όλους τους Έλληνες, εκφράζει δημοσίως τη λύπη της και τον αποτροπιασμό της για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και έμμισθου υπαλλήλου της Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Εμείς οι Παοκτσήδες, όπως μάθαμε από τους παππούδες και τους πατεράδες μας, έχουμε πάντα το κεφάλι ψηλά και δεν δεχθήκαμε ούτε θα δεχθούμε ποτέ επιλεκτική αντιμετώπιση και εύνοια από οποιονδήποτε. Η στάχτη στα μάτια για να ισορροπιστεί το απεχθές σκηνικό με τις αδικίες δεκαετιών εις βάρος μας δεν μας αγγίζει. Απαιτούμε και θα απαιτούμε για όσο υπάρχουν Παοκτσήδες να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας ως ίση μεταξύ ίσων και χάρες δεν δεχόμαστε ούτε από εσάς, ούτε από κανέναν.

Η ακατανόητη μη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη στον προχθεσινό αγώνα της Εθνικής μας, ώστε να μην επιβαρυνθεί και να βοηθήσει την ομάδα μας στους φετινούς της στόχους σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, η οποία ήταν συνέχεια της μη κλήσης του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον ίδιο σκοπό, είναι σαφές πως αποτελεί εξοργιστική εύνοια υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά των ανταγωνιστών του, οι οποίοι εκθέτουν στη βιτρίνα της Εθνικής και φθείρουν τους ποδοσφαιριστές τους επί πολλά χρόνια. Μας είναι σαφές πως η παραμονή του πιο φορμαρισμένου, προετοιμασμένου και ικανού Έλληνα επιθετικού αυτή την εποχή στον πάγκο, σε αγώνα που κατά γενική ομολογία η ομάδα τον χρειαζόταν για να βοηθήσει στην προσπάθεια ανατροπής του αρνητικού αποτελέσματος, έγινε κατόπιν δικής σας υπόδειξης στον έμμισθο υπάλληλό σας που έχει την ευθύνη επιλογής παικτών. Καταδικάζουμε και αρνούμαστε τη συνενοχή στην απόπειρά σας να πατσίσετε τις μόνιμες καταδίκες κατά της ομάδας μας με το συγκεκριμένο ατυχές σχέδιο εύνοιας.

Από την πλευρά μας, θα φροντίσουμε ώστε ο ποδοσφαιριστής μας να τιμωρηθεί όπως του αξίζει, μέσω των εσωτερικών μας διαδικασιών. Γνωρίζει ποιος είναι, γνωρίζει τι μπορεί να κάνει και πόσο καλύτερος είναι από όλους τους περιπατητές και ανίκανους δίπλα του στον πάγκο της Εθνικής, έπρεπε να αρνηθεί να συμμετάσχει στο βρώμικο πλάνο σας, να πει «όχι, ρε, δε θα κάτσω εγώ να τα ξύνω στον πάγκο για να παίζει ο κάθε περίεργος που δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ, εγώ δε χρειάζομαι καν να κάνω κοντρόλ, τη βάζω στο πλεκτό με τη μία». Έπρεπε να αποφασίσει από μόνος του και να μη δεχθεί τη σκανδαλώδη εύνοιά σας, ως Παοκτσής από κούνια. Έπρεπε να αρπάξει από μόνος το ταμπελάκι, να μπει μέσα και να το καρφώσει, όπως μόνο αυτός ξέρει και να τρέξει στον πάγκο της ομάδας με τα κόκκινα, να τους ενημερώσει πώς λέγεται και τι ήταν αυτό που τους έκανε, που το ξανάκανε και πριν λίγους μήνες στο ίδιο γήπεδο με τις γνωστές συνέπειες.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης έχει ήδη κληθεί σε απολογία. Παρακαλούμε να μη συνεχιστεί το δόλιο σχέδιο εύνοιας υπέρ της ομάδας μας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να ελληνοποιήσουμε όλους τους ξένους μας, που είναι παικταράδες όλοι τους, για να αναγκάζεστε να τους χρησιμοποιείτε και να μη λέει ο φίλαθλος κόσμος πως τους ξεκουράζετε για να βοηθάτε τον ΠΑΟΚ, που παλεύει εναντίον σας τόσα χρόνια και τώρα δεν μπορεί να μιλάει».

Ή κάπως έτσι, βγάλε ρε ΠΑΕ μια τέτοια ανακοίνωση, πούλα λίγο τρέλα κι άσε τα σαλιαρίσματα και την άδεια γκρίνια…

Αυτοκόλλητο

Αυτοκόλλητο

Συζητούσανε όλοι &ga ...

Read more
Καθυστέρηση

Καθυστέρηση

ΠΑΟΚ-Ηρακλής, βάζει πρώτη γκολ η γριά. Αρχίζουν να πέφτουν σε κάθε φάση, καθυστερήσεις και τα γνωστά ...

Read more
Επιστολή

Επιστολή

Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κύριο Σαββίδη Ιβάν Αγαπητέ Πρόεδρε, στο ματς της Λεωφόρου για τα play off βάλε ...

Read more
Πελατάκια

Πελατάκια

Ο φίλος μου, ο Βαγγέλης, συμπέρανε κάτι που πάει κάπως έτσι: Ο Παοκτσής θέλει να συμπεριφέρεται ως ο ...

Read more
Ένορκοι

Ένορκοι

Ένας φώναξε κάτι από κάπ&om ...

Read more
Αναφορά

Αναφορά

«Ο Λαός του ΠΑΟΚ &alpha ...

Read more
Τζούνιορ

Τζούνιορ

Όταν δεν είχε ΠΑΟΚ, π&et ...

Read more
Ονομαστικό

Ονομαστικό

Όλοι πιστεύουν πως τους τρώει η γκαντεμιά. Στέκονται σε μια ουρά, προχωράει η άλλη. Πηγαίνουν για μπ ...

Read more
0026

0026

Η φράση «απόλαυση να &t ...

Read more
320

320

Με την απόφαση να μετ&alp ...

Read more
Φάπα

Φάπα

Η τελευταία φάπα που έφαγα ως εκδρομέας οπαδός του ΠΑΟΚ ήταν το 1997. Ήταν η τρίτη φάπα συνολικά και ...

Read more
Μήλο

Μήλο

Από συνήθεια, ψάξαμε τις τσέπες για τίποτα ξεχασμένα ψιλά. Προχωρούσαμε από Λαμπράκη για την 4, περν ...

Read more

Μια Εποχή Στο Τσιμέντο

ISOVITIS COVER 400Η ενηλικίωση ενός εφήβου στις τσιμεντένιες κερκίδες της δεκαετίας του ’90, μιας συναρπαστικής οπαδικής περιόδου που άφησε σακατεμένους όσους επέζησαν από τις παγίδες της. Οι εκδρομές, τα συνθήματα, οι πέτρες, τα κλομπ, η πρέζα που μύρισε κάθε φλέβα δεμένη με δίχρωμο κασκόλ.

Ο παράλληλος κόσμος που οι περισσότεροι αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν – μια ωδή στην κοινή ουτοπία των «χούλιγκαν», στα παιδιά που δε μεγάλωσαν, στις ζωές που δε θα αφηγηθεί κανείς πέρα από όσους τις είδαν να σβήνουν, Κυριακή με Κυριακή, στις γαλαρίες των πούλμαν και στα κάγκελα των γηπέδων.

Συνάμα, μια νοσταλγική ματιά, σε πρώτο πρόσωπο, από ένα μέλος της κερκίδας του ΠΑΟΚ, που απλώνει στο χαρτί καθετί σοβαρό ή αστείο, σημαντικό ή ασήμαντο μπορεί να ανασύρει από τη μνήμη του, από την πρώτη του στιγμή στους καπνούς του πετάλου μέχρι την τραγωδία που έκλεισε και σημάδεψε ολόκληρη τη δεκαετία, ορίζοντας και το τέλος της «Old School» γενιάς που έθεσε τους κανόνες της οπαδικής ζωής ουρλιάζοντας, χοροπηδώντας κι αιμορραγώντας στα γήπεδα και στους δρόμους.