Ανάσα

Ανάσα

Πρώτη φορά πήγα στο...

Μαυρίδης

Μαυρίδης

Οι μόνοι που...

Θάνατος

Θάνατος

Όταν είσαι μικρός,...

Θεωρητικά

Θεωρητικά

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ...

Αποχή

Αποχή

Η λέξη που ειπώθηκε...

Ψηλότερα

Ψηλότερα

Η υπόθεση είναι η...

Γκαλοπάρ

Γκαλοπάρ

Τον Οκτώβριο του 2016...

Δευτέρα

Δευτέρα

Γύριζα ξημερώματα...

Επιστροφές

Επιστροφές

Βγάζω τα σπασμένα...

Ένορκοι

Ένορκοι

Ένας φώναξε κάτι από...

Μικρότερος

Μικρότερος

Αναλύσεις,...

Φως

Φως

Εγώ δεν είχα τέτοια...

 • Ανάσα

  Ανάσα

  Saturday, 21 October 2017 22:59
 • Μαυρίδης

  Μαυρίδης

  Saturday, 21 October 2017 12:40
 • Θάνατος

  Θάνατος

  Friday, 20 October 2017 20:07
 • Θεωρητικά

  Θεωρητικά

  Friday, 20 October 2017 17:13
 • Αποχή

  Αποχή

  Friday, 20 October 2017 11:00
 • Ψηλότερα

  Ψηλότερα

  Thursday, 19 October 2017 15:11
 • Γκαλοπάρ

  Γκαλοπάρ

  Tuesday, 17 October 2017 13:57
 • Δευτέρα

  Δευτέρα

  Monday, 16 October 2017 11:33
 • Επιστροφές

  Επιστροφές

  Sunday, 15 October 2017 22:00
 • Ένορκοι

  Ένορκοι

  Wednesday, 11 October 2017 15:45
 • Μικρότερος

  Μικρότερος

  Sunday, 08 October 2017 16:01
 • Φως

  Φως

  Thursday, 05 October 2017 15:03

paokARENA INΤη γνώρισα όταν ήμουν 15 χρονών. Τρομερή γκόμενα, από τις ωραιότερες γυναίκες που υπήρχαν, εκείνη την εποχή.

Αρχίσαμε μια παράλληλη σχέση, καθώς είχα και την κανονική μου γυναίκα που είχα γνωρίσει λίγο καιρό πριν, που κράτησε μέχρι να γίνω 24. Πάντα με την επίσημη αγαπημένη στο πλάι, βγαίναμε συνεχώς στα καλύτερα μέρη και ταξιδάκια και δώρα και τα πάντα για τη σύντροφο της ζωής μου, αλλά με την γκόμενα ήταν αλλιώς, άλλο συναίσθημα, μου ‘χε πάρει το μυαλό. Χαθήκαμε κάπου εκεί, το 1999, για μια παρεξήγηση, δεν την ξαναείδα από κοντά μέχρι πρόσφατα, που μας κανόνισε ραντεβού ένας κοινός γνωστός.

Δεκαπέντε χρόνια είχαν περάσει κι ο χρόνος είναι αμείλικτος. Δεν ήταν αυτή που είχα γνωρίσει, είχε σπάσει αρκετά, σχεδόν αγνώριστη είχε γίνει η πρώην. Είχε αλλάξει και σπίτι, βρεθήκαμε στο καινούργιο της, ιδιόκτητο πια, δεν είχε το θέμα με το νοίκι της άλλο, χάθηκαν όμως οι παλιές εμπειρίες μας και οι αξημέρωτες βραδιές με τους αναστεναγμούς και τα χοροπηδητά. Που καμιά φορά, θυμάμαι, ξεκινούσα με τη γυναίκα και συνέχιζα με την γκόμενα, όλη μέρα ιδρώτας να τις καταφέρεις και τις δυο, μη μείνει καμιά παραπονεμένη.

Η ωραιότερη γκόμενα της Ευρώπης, έλεγαν όλοι. Έβγαλα γούστα μαζί της, κυκλοφορούσα στο πλάι της κι έμεναν να χαζεύουν στο δρόμο την καλλονή, καμάρωνα εγώ για την τύχη μου, τέτοια γυναίκα να γυρίσει να κοιτάξει εμένα. Κι όλο η σχέση δυνάμωνε, όλο κοπάνες από τη γυναίκα για να βρεθώ μαζί της τα βράδια, όλα τα φράγκα μου πηγαίνανε σ’ αυτή, της δόθηκα, μου δόθηκε, τέτοιος έρωτας σπάνια συμβαίνει σε τέτοια ηλικία αλλά συνέβη. Όποιος την ξέρει καταλαβαίνει, όποιος την έζησε στα νιάτα και τις ομορφιές της, ακόμα έχουν να λένε γι’ αυτήν.

Με τα χρόνια, άρχισε να χάνει την παλιά της μαγεία, μεγάλωνε, ασχήμαινε, είπαμε και κάποια άσχημα λόγια, έπεσε και στη μέση η ζήλεια, όλο και πιο πολύ με τη γυναίκα περνούσα το χρόνο μου κι αυτό δεν της άρεσε. Που μπορεί η γυναίκα να μην είναι καμιά γυναικάρα, αλλά είναι πάντα εκεί, αγάπη κανονική και αιώνια, είναι το διπλανό μαξιλάρι σου κάθε βράδυ που γυρίζεις κουρασμένος από τη δουλειά. Τη χώρισα εγώ, δεν πήγαινε άλλο, δε γούσταρα πια. Γιατί η γκόμενα μπορεί να σε τραβάει μόνο με την ομορφιά της, δεν έχει άλλο να σου δώσει για να σε παίρνει από τη γυναίκα σου. Κι αυτή είχε πια ασχημύνει πολύ.

Βρεθήκαμε πριν λίγους μήνες στο νέο της σπίτι. Αμηχανία, πώς να την προσεγγίσεις και τι να της πεις, ένιωθα άσχημα έτσι που την είχα παρατήσει τότε, δεν ήξερα πώς να φερθώ. Είχα πάρει μαζί και την κόρη μου, πιο πολύ για να κρατηθώ και να μην κυλήσω στα παλιά, τώρα που έχω βρει την άκρη με τη γυναίκα και νοικοκυρεύτηκα. Είχε μια γοητεία, ξύπνησε μέσα μου εκείνες τις νύχτες στο παλιό της το σπίτι, τα όργια που κάναμε και τον τρελό έρωτα που ζήσαμε επί μία δεκαετία, ένιωσα πως την αδίκησα τόσα χρόνια που την είχα ξεχάσει. Γιατί όταν κυκλοφορούσε μαζί μου καμάρωνα, μου χάρισε τις μεγαλύτερες ηδονές της ζωής μου, μου έδειξε κόλπα που καμιά άλλη δεν κατάφερε ούτε να την πλησιάσει μέχρι σήμερα, ούτε καν η γυναίκα μου, που είναι μεν σταθερή, υπομονετική, αλλά κάπως ξενέρωτη από τη μέρα που τη γνώρισα.

Κατάλαβα πως, τελικά, αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αυτή που με έφτασε μέχρι τα όριά μου, που με έκανε να νιώσω ο μεγαλύτερος μάγκας, αυτή που, στην τελική, δε με πρόδωσε ποτέ μέχρι να την προδώσω εγώ. Μεγάλωσε, έχασε πια τη λάμψη της, δεν έχει να μου δώσει πολλά και σίγουρα τίποτα απ’ όσα μου έδινε όταν ήμουνα νέος, αλλά δεν άντεξα το συναίσθημα της αχαριστίας να με κατακλύζει. Βλάκα, τη χρησιμοποίησες όταν τη γούσταρες και την πέταξες όταν άρχισε να μη σου αρέσει. Αυτήν που σου έδωσε τα πάντα, αυτήν που καλύτερη γκόμενα δεν έβγαλες και δε θα ξαναβγάλεις ποτέ στη ζωή σου. Μην ξεχνάς, μεγαλώνει αυτή, μεγαλώνεις κι εσύ. Δεν είσαι αυτός που ήσουν, μην απαιτείς να ξαναγίνει κι αυτή η ωραιότερη γκόμενα της Ευρώπης.

Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, πέρασα όλο το καλοκαίρι με τη σκέψη της πρώην. Η καρδιά δεν μπορεί να κάνει πίσω, χτυπάει και γι’ αυτήν, δε γίνεται να την αγνοήσω. Δεν μπορώ να παρατήσω τη γυναίκα μετά από τόσα χρόνια και όσα περάσαμε μαζί, αλλά το αποφάσισα, ξαναρχίζουμε την παράλληλη σχέση, γυναίκα και γκόμενα μαζί κι όπου βγει, ποιος ξέρει, ίσως να ξαναζήσουμε κάτι από το παρελθόν, κάτι από τη μαγεία που είχαμε τότε, έστω και μια-δυο στιγμές φτάνουν, αξίζει να το παλέψω. Έχει και ωραίο, καινούργιο σπιτάκι, τι σπιτάκι, δηλαδή, Παλατάκι κανονικό.

Κεκλεισμένων

Κεκλεισμένων

Το πιο ηλίθιο μέτρο &ta ...

Read more
Εμείς

Εμείς

Εμείς δεν ανεβήκαμ ...

Read more
Δευτεριάτικα

Δευτεριάτικα

Όταν λες «ήρθε μια πέτρα στο παράθυρο και έσκασε δίπλα στο κεφάλι μου» διηγείσαι την ιστορία από πρώ ...

Read more
Ρομαντικό

Ρομαντικό

Τι πιο ρομαντικό θέαμα από έναν πατέρα που κρατάει το γιο του από το χέρι, ντυμένοι με κασκόλ του ΠΑ ...

Read more
Ρεσιτάλ

Ρεσιτάλ

Στις 26 Φεβρουαρίου 2003, ο δρόμος για την κούπα περνάει από το πτώμα του Ολυμπιακού. ...

Read more
Εξυγίανση

Εξυγίανση

Όχι. Εσείς είστε πο&upsil ...

Read more
Κινέζος

Κινέζος

Μάλιστα. Τ’ ακούσαμε κι αυτό. Έχουμε και τέτοιους συνοπαδούς, τι να κάνεις. Η ατάκα, αυτολεξεί, ...

Read more
Αίτηση

Αίτηση

Κάθομαι απέναντι στην υπάλληλο και αραδιάζω τα έγγραφα για τη σύνδεση της ΔΕΗ. Έχω ένα μικρό άγχος, ...

Read more
Φως

Φως

Εγώ δεν είχα τέτοια &del ...

Read more
Τζαμποσακούλα

Τζαμποσακούλα

Δεν είναι δυνατό να μεταφέρεται γονιδιακά αυτό το πράμα. Κι όμως, κάθε μέρα επαληθεύεται, αυτό το πα ...

Read more
Απόντες

Απόντες

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα φέτος, ο ΠΑΟΚ ήταν στην πρώτη θέση πριν αρχίσει το ματς. ...

Read more
Πριβέ

Πριβέ

Κριτική ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός 69-59. Ή θα είναι όλο γεμάτο να γουστάρουμε κερκίδα, ή θα είμαστε μεταξ ...

Read more

Θανασάκης

logo