Δεν

Δεν

Το Σάββατο, όπως...

Επέτειος

Επέτειος

Το «Μια Εποχή Στο...

Μπάτσων

Μπάτσων

Ποτέ δεν είσαι...

Μαργαρίτης

Μαργαρίτης

Στις 17 Δεκεμβρίου...

Ασταδιάλα

Ασταδιάλα

Ναι, ρε Παοκάρα, ναι,...

Cobalt

Cobalt

Αυτός είναι ο Φώτης....

Zωές

Zωές

Τους παρατηρούσα...

Σχέδιο

Σχέδιο

Ο μπαμπάς μόλις είχε...

Απορία

Απορία

Πλησίαζε το...

Άουτ

Άουτ

Η «Τούμπα-Κόλαση»...

Ζάχαρο

Ζάχαρο

Το κυλικείο της 4...

Ranking

Ranking

Από την έναρξη του...

 • Δεν

  Δεν

  Tuesday, 06 November 2018 14:41
 • Επέτειος

  Επέτειος

  Friday, 02 November 2018 15:39
 • Μπάτσων

  Μπάτσων

  Thursday, 01 November 2018 22:47
 • Μαργαρίτης

  Μαργαρίτης

  Tuesday, 30 October 2018 23:33
 • Ασταδιάλα

  Ασταδιάλα

  Thursday, 25 October 2018 23:58
 • Cobalt

  Cobalt

  Friday, 19 October 2018 22:56
 • Zωές

  Zωές

  Friday, 19 October 2018 01:22
 • Σχέδιο

  Σχέδιο

  Wednesday, 10 October 2018 18:36
 • Απορία

  Απορία

  Thursday, 27 September 2018 08:48
 • Άουτ

  Άουτ

  Sunday, 23 September 2018 11:26
 • Ζάχαρο

  Ζάχαρο

  Sunday, 23 September 2018 01:11
 • Ranking

  Ranking

  Wednesday, 15 August 2018 18:54

jagelidisΕπιτέλους, μίλησε κάποιος επίσημα για τον φετινό ΠΑΟΚ και μας ξεστράβωσε. Και όχι οποιοσδήποτε, μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, πιο επίσημο απ’ αυτό δεν μπορείς να ζητήσεις.

Μία ώρα πραγματικής ενημέρωσης, φως σε όλα τα ζητήματα, τάπωσε όλους τους δημοσιογράφους που πιάστηκαν αδιάβαστοι με ποιον έχουν να κάνουν. Προσωπικά, δε μου έμεινε τίποτα αναπάντητο, με κάλυψε σε κάθε απορία που είχα για το φετινό πλάνο και πλέον νιώθω ικανοποιημένος που η ομάδα μου μοιράστηκε με τον τρόπο αυτό κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας της.

Αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν που ακούστηκε για πρώτη φορά από στέλεχος της ΠΑΕ πως τη φετινή χρονιά θα στηριχτούμε στους νέους. Στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, στους οποίους θα δοθεί χρόνος και προσοχή να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, να μπουν τα θεμέλια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος με τα δικά του παιδιά, να αρπάξουν ευκαιρίες και να αποκτήσουν εμπειρίες και να φτιάξουν τον μεγάλο ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε με τη δική μας μαγιά. Εγώ δεν ήθελα τίποτε άλλο, ήθελα να στηριχτούμε στους νέους, εφόσον με τους γέρους δε γίνεται τίποτα, να μας το πει η ΠΑΕ και από υπομονή άλλο τίποτα. Όποιος επιμένει να γκρινιάζει δικαίωμά του, εγώ για τη φετινή χρονιά δεν πρόκειται να ξαναπώ κουβέντα ποτέ. Τους δίνω μέχρι το Μάιο, να μπολιάσουν την ομάδα με το νέο αίμα, ώστε από του χρόνου να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.

Ιβάν, Ιάκωβε, Ζήση, Άγγελε, από εμένα και όσους μπορώ να επηρεάσω έχετε όλη τη φετινή χρονιά για να εφαρμόσετε το πλάνο σας, να στηριχθείτε στα νέα παιδιά, είμαστε μαζί σας και θα κάνουμε όση υπομονή χρειαστεί. Ας αφήσουμε τους υπεύθυνους στην ησυχία τους, ας θαυμάσουμε τα μικρά Παοκτσάκια με την ασπρόμαυρη φανέλα, τον Πόποβιτς, τον Ιντζίδη, τον Πολύζο, τον Κιόσε, τον Πέλκα, τον Παναγιωτούδη, τον Παπαδόπουλο, τον Μυστακίδη, τον Μελίσσα, ας δούμε τι μπορούνε να κάνουνε με τον Δικέφαλο στο στήθος και από του χρόνου το συζητάμε ξανά.

Μια Εποχή Στο Τσιμέντο

ISOVITIS COVER 400Η ενηλικίωση ενός εφήβου στις τσιμεντένιες κερκίδες της δεκαετίας του ’90, μιας συναρπαστικής οπαδικής περιόδου που άφησε σακατεμένους όσους επέζησαν από τις παγίδες της. Οι εκδρομές, τα συνθήματα, οι πέτρες, τα κλομπ, η πρέζα που μύρισε κάθε φλέβα δεμένη με δίχρωμο κασκόλ.

Ο παράλληλος κόσμος που οι περισσότεροι αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν – μια ωδή στην κοινή ουτοπία των «χούλιγκαν», στα παιδιά που δε μεγάλωσαν, στις ζωές που δε θα αφηγηθεί κανείς πέρα από όσους τις είδαν να σβήνουν, Κυριακή με Κυριακή, στις γαλαρίες των πούλμαν και στα κάγκελα των γηπέδων.

Συνάμα, μια νοσταλγική ματιά, σε πρώτο πρόσωπο, από ένα μέλος της κερκίδας του ΠΑΟΚ, που απλώνει στο χαρτί καθετί σοβαρό ή αστείο, σημαντικό ή ασήμαντο μπορεί να ανασύρει από τη μνήμη του, από την πρώτη του στιγμή στους καπνούς του πετάλου μέχρι την τραγωδία που έκλεισε και σημάδεψε ολόκληρη τη δεκαετία, ορίζοντας και το τέλος της «Old School» γενιάς που έθεσε τους κανόνες της οπαδικής ζωής ουρλιάζοντας, χοροπηδώντας κι αιμορραγώντας στα γήπεδα και στους δρόμους.

FB